E-handelslådor

E-handelslådor

Smarta e-handelslådor i wellpapp som spar dyrbar packtid.

E-handelslådor Det finns 15 produkter.

per sida
Visar 1 - 12 av 15 artiklar
 • Tillverkade i brun eller vit well. Enkel förslutning med självhäftande täckremsa. Enkel öppning med rivremsa.

 • Anpassad för PostNords varubrevs maxmått. Färdigmonterad e-handelslåda Tillverkade i brun eller vit well. Enkel förslutning med självhäftande täckremsa. Enkel öppning med rivremsa. Försluten låda kan inte öppnas utan att det syns, vilket förhindrar stölder.

 • Går in i brevinkastet. Kan skickas som brev, vilket ger lägre portokostnad. Har en självlåsande funktion som spar både extra emballage och dyrbar packtid. Enkel förslutning med självhäftande täckremsa. Enkel öppning med rivremsa. Tillverkad i brun 2 mm tjock well. Bra miljöval då lådan går att återvinnas. Pris per st.

 • Designade för att passa måtten på en Euro-pall. Modulanpassade. Enkel förslutning med självhäftande täckremsa. Snabbotten för en enkel resning av lådan. Enkel öppning med rivremsa. Locket har en Z-konstruktion vilket gör lådan stabil samt att innehållet ej kan glida ur. Enkel och snabb montering.

 • Designade för att passa Euro-pallar. Modulanpassade. Enkel förslutning med självhäftande täckremsa. Snabbotten för en enkel resning av lådan. Enkel öppning med rivremsa. Locket har en Z-konstruktion vilket gör lådan stabil samt att innehållet ej kan glida ur. Enkel och snabb montering.

 • Designade för att passa Euro-pallar. Modulanpassade. Enkel förslutning med självhäftande täckremsa. Snabbotten för enkel montering. Enkel öppning med rivremsa. Locket har en Z-konstruktion vilket gör lådan stabil samt att innehållet ej kan glida ur. Enkel och snabb montering.

 • Ett lock som passar till 3 botten- delar med olika höjder. Enkel förslutning av locket med dubbla tejpremsor. Lätt att öppna då det finns en intergrerad rivremsa. Designade för att passa måtten på en Euro-pall. Modulanpassade. Väldigt stabil eftersom det är dubbla lagrer well i höjdriktingen.

 • Tillverkad i well med en vit utsida och en brun insida. Enkel förslutning med självhäftande täckremsa. Snabbotten. Enkel öppning med rivremsa. Locket har en Z-konstruktion vilket gör lådan stabil samt att innehållet ej kan glida ur.

 • Tillverkade i brun enlagers well. Enkel förslutning med självhäftande täckremsa. Snabbotten. Enkel öppning med rivremsa.

 • Enkel och snabb montering med snabbotten och förslutningsremsa. Tack vare bigar med 10 mm mellanrum kan lådan justeras i hödled. Enkel förslutning med självhäftande täckremsa. Snabbotten. Enkel öppning med rivremsa. Tillverkade i brun enlagers well.

 • Mycket enkel och snabb montering. Enkel förslutning med självhäftande täckremsa. Enkel öppning med rivremsa. Försluten låda kan inte öppnas utan att det syns, vilket förhindrar stölder. Lådan har två olika förslutningar. En förslutning som kan användas för returnering. Tillverkad i brun well.

 • Levereras i platta paket. Enkel förslutning med självhäftande täckremsa. Enkel öppning med rivremsa. Försluten låda kan inte öppnas utan att det syns, vilket förhindrar stölder. Tillverkad i well som är vit på utsidan och brun på insidan.

Visar 1 - 12 av 15 artiklar