Enklare transportlådor

Enklare transportlådor

Dessa transportlådor har måtten så det blir möjligt att skicka varor direkt hem till kunden.

Enklare transportlådor Det finns 14 produkter.

per sida
Visar 1 - 12 av 14 artiklar
 • Enkla och snabbpackade e-handelslådor Tillverkade i brun eller vit well. Enkel förslutning med självhäftande täckremsa. Enkel öppning med rivremsa.

 • Anpassad för PostNords varubrevs maxmått. Färdigmonterad e-handelslåda Tillverkade i brun eller vit well. Enkel förslutning med självhäftande täckremsa. Enkel öppning med rivremsa. Försluten låda kan inte öppnas utan att det syns, vilket förhindrar stölder.

 • Lådor som går som brev! Går in i brevinkastet. Har en självlåsande funktion som spar både extra emballage och dyrbar packtid. Enkel förslutning med självhäftande täckremsa. Enkel öppning med rivremsa. Tillverkad i brun 2 mm tjock well. Bra miljöval då lådan går att återvinnas.

 • Starka och pålitliga wellpapplådor. Tillverkade i ett starkt, segt och stötdämpande material. Wellådor kan användas till packning, lagring och transporter. Mötande ytterflikar i lock och botten, som enkelt försluts med packtejp. Tillverkat av enlagerswell med nyfiber i ytterskiktet vilket ger en mer hållbar låda. Går att beställa i små kvantiteter och...

 • Lådor som går som brev! Utvändig höjd som understiger 30 mm och går då in i brevinkastet. Har en självlåsande funktion som spar både extra emballage och dyrbar packtid. Tillverkad i brun 2 mm tjock well. Passar även väldigt bra som presentförpackning. Bra miljöval då lådan går att återvinnas.

 • Lådor som går som brev! Utvändig höjd som understiger 30 mm och går då in i brevinkastet. Har en självlåsande funktion som spar både extra emballage och dyrbar packtid. Tillverkad i 2 mm well med svart utsida och brun insida. Passar även väldigt bra som presentförpackning. Bra miljöval då lådan går att återvinnas.

 • Lådor som kan skickas som brev! Utvändig höjd som understiger 30 mm och går då in i brevinkastet. Har en självlåsande funktion som spar både extra emballage och dyrbar packtid. Tillverkad i 2 mm tjock well med vit utsida och brun insida. Passar även som presentförpackning. Bra miljöval då lådan går att återvinnas.

 • En stabil wellåda som snabbt viks ihop till ett färdigt emballage. Lämpliga som postpaket då de ofta ryms inom postens gränser för brev eller skrymmande brev. Konstruktionen gör dem stabila och slagtåliga. Tillverkade i brun well. Passar även som presentförpackning. Pris per st.

 • Snabb montering med bottendel och lock i ett. Lämpliga som postpaket då de ofta ryms inom postens gränser för brev eller skrymmande brev. Konstruktionen gör dem stabila och slagtåliga. Tillverkade i well med vit utsida och brun insida. Passar även som presentförpackning. Pris per st.

 • Enkel och snabb montering med snabbotten och förslutningsremsa. Tillverkade i brun enlagers well. Enkel förslutning med självhäftande täckremsa.

 • Enkel och snabb montering med några få handgrepp. Tillverkade i brun eller vit well. Enkel förslutning med självhäftande täckremsa. Enkel öppning med rivremsa. Försluten låda kan inte öppnas utan att det syns, vilket förhindrar stölder.

 • Mycket enkel montering med självhäftande täckremsa i båda ändar. Levereras i platta paket. Enkel förslutning med självhäftande täckremsa. Enkel öppning med rivremsa. Försluten låda kan inte öppnas utan att det syns, vilket förhindrar stölder. Tillverkad i well som är vit på utsidan och brun på insidan.

Visar 1 - 12 av 14 artiklar