Pallcontainer & chanér

Pallcontainer & chanér

Pallboxar och container i wellpapp.
Tillverkade i tvålagerswell som är ett extra segt, starkt och stötdämpande material som passar till tyngre och större försändelser.

Pallcontainer & chanér Det finns 3 produkter.

Visar 1 - 3 av 3 artiklar
  • Två styck på en helpall eller en styck på en halvpall. Anpassad till en halvpall, 800 x 600 mm. Tillverkad i kraftig brun tvålagerswell, och då lämpligt för tyngre och ömtåligare gods. Återvinningsbar och kan återanvändas. Mötande ytterflikar i lock och botten, som enkelt försluts med packtejp.

  • Nedfällbar flik för enkel ilastning. Passar till standardpall, 800 x 1200 mm. Tillverkad i kraftig brun tvålagerswell, och då lämpligt för tyngre och ömtåligare gods. Återvinningsbar och kan återanvändas. Mötande ytterflikar i lock och botten, som enkelt försluts med packtejp.

  • Flexibel och skyddande well anpassad för helpall. Både chanéret är och lock-bottendelen är tillverkade av kraftig tvålagerswell. Fullt justerbar höjdmässigt genom att man kan kapa av överflödigt chanér. Passar till standardpall, 800 x 1200 mm. Återvinningsbar och kan återanvändas. Nyfiber i yttersta skiktet ger en mer hållbar låda som dessutom får en...

Visar 1 - 3 av 3 artiklar