Kopieringspapper

Kopieringspapper Det finns 10 produkter.

Visar 1 - 10 av 10 artiklar
  • Prisvärda kopieringspapper Skrivarpapper som passar för alla skrivare och kopiatorer. Miljömärkt med Svanen, EU Ecolabel och är helt krom fritt. A4 ohålat. Ytvikt 80 g.

  • Skrivarpapper av högsta kvalitet för alla sorters skrivare, faxar och kopiatorer. MultiCopy är ett papper med hög vithet och en slät yta. Colorlok loggan garanterar bästa utskriftskvaliteten. Papperet är FSC- och PEFC-certifierat, Svanenmärkt och har en EU Ecolabel. Ytvikt 80, 100 eller 160 gram. A4 eller A3, ohålat eller hålat.

  • När du tänker på miljön, så är Multicopy Zero ditt papper. Ett kvalitetspapper som kombinerar mycket bra tryckkvalitet med en unik miljöprofil. Utskrifter med en fin bild- och färgåtergivning i kontorets alla maskiner. Colorlok loggan garanterar bästa utskriftskvaliteten. Papperet är FSC- och PEFC-certifierat, Svanenmärkt och EU Ecolabel

  • Ett papper för förstklassiga, skarpa och klara utskrifter i färg. Multicopy Presentation är ett premiumpapper som ger färgutskrifterna den perfekta skärpan. Presentation passar utmärkt för utskrifter av alla slags bilder, presentationer, grafer mm. Colorlok loggan garanterar bästa utskriftskvaliteten. Papperet är FSC- , EFC- och TCF-certifierat,...

  • Ett bra skrivarpapper för skrivare och kopiatorer. Miljömärkt med Svanen och EU Ecolabel. A4 eller A3. Ytvikt 80 g. 2500 ark/fp.

  • Ett skrivarpapper av högsta kvalitet för alla skrivare, faxar och kopiatorer. Data Copy är ett papper med hög vithet och en slät yta. När du gör dina utskrifter får du en fin bild- och färgåtergivning i kontorets alla maskiner. Colorlok loggan garanterar bästa utskriftskvaliteten. Papperet är FSC certifierat och klimatkompenserat och är miljömärkt med EU...

  • ColorLok teknik för bättre färgåtergivning. ECF (Elementärt klorfri) och miljömärkt med EU Ecolabel och PEFC(För hållbart skogsbruk) A4, ohålat eller hålat Ytvikt 80 g.

  • För färgutskrifter, specialpapper som ger perfekt resultat i alla kontorsmaskiner. Den höga vitheten ger marknadens ledande färgutskrifter.. Den speciella ytan ger perfekt återgivning. Passar där det ställs stora krav på bildskärpa. Återförslutningsbar förpackning. Uppfyller kraven för FSC-märkningen, miljömärkt med EU Ecolabel, Miljömärkt enligt ISO...

  • Obestruket papper i 100% bomull/linne som lämpar sig för tryckning i offset och boktryck. Godkänt för handlingar som kräver lång förvaringstid. Oplacerat vattenmärke. Svenskt Arkiv. Provas fortlöpande av Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut. Ytvikt 80 g och 100 g.

  • För eleganta utskrifter. Papper lämpligt för kopiering, lasertryck. Antikrandat, matt. 50% lump. Oplacerat vattenmärke. Ytvikt 90 g.

Visar 1 - 10 av 10 artiklar