Korrvu

Korrvu

Korrvu förpackningarna håller produkterna centrerade i lådan och säkert fastspända, väl skyddade från stötar och vibrationer. 

Korrvu Det finns 5 produkter.

Visar 1 - 5 av 5 artiklar
  • Korrvu är ett stötdämpande emballage för känsliga produkter. Korrvu Lok består av ett lock i well och film i polyuretan. Locket fästes i öppningen på en standardlåda med en peal- and sealremsa. Produktes spännes fast i filmen och låses med well-locket. Passar bra till elektronik samt glas och porslin

  • Korrvu är ett ramverk som spänner fast och skyddar din produkt. Korrvu Retention Frame är tillverkat i well med en film i Polyuretan. Produkten placeras under filmen och sedan viks sidorna ner för att låsa fast den. Passar elektronik som surfplattor eller datorer.

  • Korrvu är ett ramverk som spänner fast och skyddar din produkt. Korrvu Retention Frame är tillverkat i brun well med en film i Polyuretan. Produkten placeras på filmen och sedan viks sidorna upp och låses fast.  Placeras i valfri låda och då presenteras produkten upp på ett stilfullt sätt. Passar elektronik som surfplattor eller datorer.

  • Korrvu är ett ytteremballage och stötdämpning i ett. Korrvu Retention Box är tillverkat i well med en film i Polyuretan. Produkten placeras under filmen och sedan viks sidorna för att skapa lådan. Självlåsande låda. Produkten ligger säkert och på plats. Produkten får en snygg display i lådan Passar elektronik som surfplattor eller datorer

  • Korrvu spänner fast produkterna mellan två lager film. Korrvu Suspension är en membranförpackning som består av två ramverk i well med mittdel i Polyuretan-film. Produkten spännes fast mellan de två ramarna och ligger då säkert och på plats. Passar till stötkänsliga produkter som keramik, porslin och elektronik.

Visar 1 - 5 av 5 artiklar