Luftbubbelpåsar

Luftbubbelpåsar

Luftbubbelpåsar eller bubbelpåsar är ett prisvärt emballage som skyddar varan under transport.


En luftbubbelpåse eller bubbelpåse är ett billigt och snabbpackat emballage som även skyddar varan från transportskador. Luftbubbelpåsen består av ett ytterskikt av papper och ett innerskikt av bubbelfolie. Bubbelpåsen försluts snabbt med en tejpremsa....

Luftbubbelpåsar eller bubbelpåsar är ett prisvärt emballage som skyddar varan under transport.


En luftbubbelpåse eller bubbelpåse är ett billigt och snabbpackat emballage som även skyddar varan från transportskador. Luftbubbelpåsen består av ett ytterskikt av papper och ett innerskikt av bubbelfolie. Bubbelpåsen försluts snabbt med en tejpremsa. Passar till mindre varor.

Mer

Luftbubbelpåsar Det finns 6 produkter.

Visar 1 - 6 av 6 artiklar
  • Låg vikt och bra stötdämpning. Tillverkat av vitt kraftpapper och fordrad med stötdämpande luftbubbelfolie. Självhäftande klaff med skyddsremsa. En variant har dubbla lager bubbelfolie för extra skydd av varan. Bubbelfoliens yta är glättad så att varan lättare går in i påsen. Bra miljöval med ett FSC-godkänt papper

  • Tillverkat av vitt kraftpapper och fordrad med stötdämpande luftbubbelfolie. Fönstrets storlek är 55x90 mm. Självhäftande klaff med skyddsremsa. Bubbelfoliens yta är glättad så att varan lättare går in i påsen. Bra miljöval med ett FSC-godkänt papper

  • Bubbelpåsar med dubbla lager luftbubbelfolie för att ge ett extra skydd. Tillverkat av vitt kraftpapper och fordrad med dubbla lager stötdämpande luftbubbelfolie. Ett extra skydd för ömtåliga varor. Självhäftande klaff för enkel förslutning.

  • Rivsäker och vattenavstötande luftbubbelpåse Ytterskikt av vit polyetylenplast, vadderad med stötdämpande luftbubbelfolie. Självhäftande klaff med permanent skyddsremsa. Går att skriva på med kulspetspenna. Återvinns enkelt eftersom hela påsen består av samma material.

  • Vadderad säkerhetspåse med bubbelfolie Vattenavstötande. Alla försök att öppna påsen syns. En text "illegal Entry" kommer då att synas vid förslutningen. För att skydda värdefulla dokument och föremål.

  • Luftbubbelpåsar som håller värmen eller kylan. Isolerande folie som är fodrad med stötdämpande bubbelfolie, 3 mm tjock. Passar för kortare transporter av kylvaror, mediciner och delikatesser. Peal- and sealförslutningsremsa.

Visar 1 - 6 av 6 artiklar