Brevpack

Brevpack

Brevpack är lådor som går att skicka som brev. 


Ett smart emballage som går in i brevinkastet och kan därför skickas som ett vanligt brev. Spar fraktkostnader och skyddar bra då de är tillverkade i well. Självlåsande funktion vilket även sparar dyrbar packtid.

Brevpack Det finns 5 produkter.

Visar 1 - 5 av 5 artiklar
  • Lådor som går som brev! Utvändig höjd som understiger 30 mm och går då in i brevinkastet. Har en självlåsande funktion som spar både extra emballage och dyrbar packtid. Tillverkad i brun 2 mm tjock well. Passar även väldigt bra som presentförpackning. Bra miljöval då lådan går att återvinnas.

  • Lådor som går som brev! Går in i brevinkastet. Har en självlåsande funktion som spar både extra emballage och dyrbar packtid. Enkel förslutning med självhäftande täckremsa. Enkel öppning med rivremsa. Tillverkad i brun 2 mm tjock well. Bra miljöval då lådan går att återvinnas.

  • Går in i brevinkastet. Kan skickas som brev, vilket ger lägre portokostnad. Har en självlåsande funktion som spar både extra emballage och dyrbar packtid. Enkel förslutning med självhäftande täckremsa. Enkel öppning med rivremsa. Tillverkad i brun 2 mm tjock well. Bra miljöval då lådan går att återvinnas. Pris per st.

  • Lådor som går som brev! Utvändig höjd som understiger 30 mm och går då in i brevinkastet. Har en självlåsande funktion som spar både extra emballage och dyrbar packtid. Tillverkad i 2 mm well med svart utsida och brun insida. Passar även väldigt bra som presentförpackning. Bra miljöval då lådan går att återvinnas.

  • Lådor som kan skickas som brev. Utvändig höjd som understiger 30 mm och går då in i brevinkastet. Kan skickas som brev, vilket ger lägre portokostnad. Har en självlåsande funktion som spar både extra emballage och dyrbar packtid. Tillverkad i 2 mm tjock well med vit utsida och brun insida. Passar även som presentförpackning. Bra miljöval då lådan går att...

Visar 1 - 5 av 5 artiklar