Enklare postemballage

Enklare postemballage

Den 2 maj 2018 förändras maxmåtten på PostNords varubrev och för Mypack Home Small. 


Postens varubrev är en tjänst som gör det möjligt att skicka varor direkt hem till kunden. 
De nya maximala yttermåtten är: 


Längd 340 mm    Bredd 240 mm    Höjd 70 mm


Ett emballage kan självklart vara mindre än maxmåttet. Ett mindre emballage blir ofta billigare...

Den 2 maj 2018 förändras maxmåtten på PostNords varubrev och för Mypack Home Small. 


Postens varubrev är en tjänst som gör det möjligt att skicka varor direkt hem till kunden. 
De nya maximala yttermåtten är: 


Längd 340 mm    Bredd 240 mm    Höjd 70 mm


Ett emballage kan självklart vara mindre än maxmåttet. Ett mindre emballage blir ofta billigare eftersom det går åt mindre fyllnadsmaterial. I listan nedan hittar du drygt 60 olika emballage som fungerar för tjänsten Postens varubrev.

Mer

Enklare postemballage Det finns 13 produkter.

per sida
Visar 1 - 12 av 13 artiklar
 • Anpassad för PostNords varubrevs maxmått. Färdigmonterad e-handelslåda Tillverkade i brun eller vit well. Enkel förslutning med självhäftande täckremsa. Enkel öppning med rivremsa. Försluten låda kan inte öppnas utan att det syns, vilket förhindrar stölder.

 • Enkla och snabbpackade e-handelslådor Tillverkade i brun eller vit well. Enkel förslutning med självhäftande täckremsa. Enkel öppning med rivremsa.

 • Starka och pålitliga wellpapplådor. Tillverkade i ett starkt, segt och stötdämpande material. Wellådor kan användas till packning, lagring och transporter. Mötande ytterflikar i lock och botten, som enkelt försluts med packtejp. Tillverkat av enlagerswell med nyfiber i ytterskiktet vilket ger en mer hållbar låda. Går att beställa i små kvantiteter och...

 • En stabil wellåda som snabbt viks ihop till ett färdigt emballage. Lämpliga som postpaket då de ofta ryms inom postens gränser för brev eller skrymmande brev. Konstruktionen gör dem stabila och slagtåliga. Tillverkade i brun well. Passar även som presentförpackning. Pris per st.

 • Snabb montering med bottendel och lock i ett. Lämpliga som postpaket då de ofta ryms inom postens gränser för brev eller skrymmande brev. Konstruktionen gör dem stabila och slagtåliga. Tillverkade i well med vit utsida och brun insida. Passar även som presentförpackning. Pris per st.

 • Lådor som går som brev! Utvändig höjd som understiger 30 mm och går då in i brevinkastet. Har en självlåsande funktion som spar både extra emballage och dyrbar packtid. Tillverkad i brun 2 mm tjock well. Passar även väldigt bra som presentförpackning. Bra miljöval då lådan går att återvinnas.

 • Lådor som går som brev! Utvändig höjd som understiger 30 mm och går då in i brevinkastet. Har en självlåsande funktion som spar både extra emballage och dyrbar packtid. Tillverkad i 2 mm well med svart utsida och brun insida. Passar även väldigt bra som presentförpackning. Bra miljöval då lådan går att återvinnas.

 • Lådor som kan skickas som brev! Utvändig höjd som understiger 30 mm och går då in i brevinkastet. Har en självlåsande funktion som spar både extra emballage och dyrbar packtid. Tillverkad i 2 mm tjock well med vit utsida och brun insida. Passar även som presentförpackning. Bra miljöval då lådan går att återvinnas.

 • Enkel och snabb montering med snabbotten och förslutningsremsa. Tillverkade i brun enlagers well. Enkel förslutning med självhäftande täckremsa.

 • Enkel och snabb montering med några få handgrepp. Tillverkade i brun eller vit well. Enkel förslutning med självhäftande täckremsa. Enkel öppning med rivremsa. Försluten låda kan inte öppnas utan att det syns, vilket förhindrar stölder.

 • Mycket enkel montering med självhäftande täckremsa i båda ändar. Levereras i platta paket. Enkel förslutning med självhäftande täckremsa. Enkel öppning med rivremsa. Försluten låda kan inte öppnas utan att det syns, vilket förhindrar stölder. Tillverkad i well som är vit på utsidan och brun på insidan.

 • Robust låda som ger ett utmärkt skydd. Snabb montering spar dyrbar arbetstid. Stabil dubbelvikt konstruktion, med extra skydd runt hörnen. Ficka för att bifoga dokument. Enkel förslutning med självhäftande täckremsa. Enkel öppning med rivremsa.

Visar 1 - 12 av 13 artiklar