Enkelwell

Enkelwell

Wellpapp på rulle eller enkelwell är ett flexibelt packmaterial för att skydda varor.


Wellpapp på rulle passar både bra som skydd till ömtåliga presentpaket, för att skydda gods som skall skickas och som ytteremballage av varor som inte kan läggas i en låda. För extra oregelbundet gods kan man använda Bigwell som är veckad i flera riktningar vil...

Wellpapp på rulle eller enkelwell är ett flexibelt packmaterial för att skydda varor.


Wellpapp på rulle passar både bra som skydd till ömtåliga presentpaket, för att skydda gods som skall skickas och som ytteremballage av varor som inte kan läggas i en låda. För extra oregelbundet gods kan man använda Bigwell som är veckad i flera riktningar vilket gör materialet flexiblare. Bra packmaterial för er som inte vill använda plast.

Mer

Enkelwell Det finns 3 produkter.

Visar 1 - 3 av 3 artiklar
  • Ett skyddande emballage. Det perfekta materialet för all emballering. Starkt, lättarbetat och formbart. Ger ett effektivt och stötupptagande skydd åt ömtåligt gods. Kvaliteten består av 50 g MG kraftpapper slätskiktet och 65 g 100% returbaserat papper i wellskiktet. Längd 75 m per rulle.

  • Seg och stark för krävande emballering. Kvaliteten består av 70 g semiclupac (töjbartsäckpapper) i slätskiktet och 65 g 100% returbaserat papper i wellskiktet. Tjockleken är 2,5 mm och vikten 160 g/m². 75 m per rulle.

  • Billigare alternativ. Ark i brun enkelwell. Wellriktningen går längs kortsidan.

Visar 1 - 3 av 3 artiklar