Förpackningschips

Förpackningschips

Packchips är ett flexibelt och bra fyllnadsmaterial för skydd av dina produkter under transport.


Förpackningschips används för att fylla utrymmet mellan produkten och lådan. Väldigt uppskattat packmaterial för produkter med lite mer komplicerad form. Glöm inte bort att ha ett lager med packchips i botten och toppen av lådan för bästa möjliga sky...

Packchips är ett flexibelt och bra fyllnadsmaterial för skydd av dina produkter under transport.


Förpackningschips används för att fylla utrymmet mellan produkten och lådan. Väldigt uppskattat packmaterial för produkter med lite mer komplicerad form. Glöm inte bort att ha ett lager med packchips i botten och toppen av lådan för bästa möjliga skydda. Genom att använda packchips som till 99.6% består av luft kan du ge maximalt skydd utan att fraktkostnaden blir onödigt hög. Använder du mycket packchips rekommenderar vi att du införskaffar vår portionerare för smidigaste användning.

Mer

Förpackningschips Det finns 2 produkter.

Visar 1 - 2 av 2 artiklar
  • Packchip är ett superlätt packmaterial. Vita e-formade packchips av återvunnen ploystyren. Förpackningschips är ett resurssnålt, superlätt material som består till 99,6% av luft. Extra lämpligt för svårpackade produkter med komplicerad form. Antistatbehandlad.

  • Förenklar packjobbet. Portioneraren sätts fast i säcköppningen. Säcken hissas upp i bekväm arbetshöjd över packbordet. Paketet omfattar portionerare, galge, block, lina och spännband.

Visar 1 - 2 av 2 artiklar